Novi Sad
06.04.2011.
14:59 > 15:14
Gradska uprava za sport i omladinu pokrenula je program "Požuri polako" sa namerom da mlade, uzrasta od 14 do 30 godina, animira da se što više bave sportom i rekreacijom.
  • tiberius

    07.04.2011 09:21
    steta sto se neko nije setio da organizuje trcanje. izvodi se na otvorenom a mnogi bi se pridruzili jer nema nikakvog ulaganja u opremu, osim mozda u par kvalitetnih patika. treneri bi pokazali vezbe zagrevanja, istezanja i sastavili program vezbanja. gradjani bi kasnije mogli i sami da nastave sa treningom.
  • Ćomi

    07.04.2011 08:58
    Sve mi je sada skupo
    Koji su to klubovi?
    Nemam ja para da putujem sa Satelita do centra da bih trenirao!
    Uništili su me finansijski (ostavili bez posla - a roditeljima dali mizerne penzije), pa me sada još i zezaju, kroz ovakve demagoške kampanje!
  • AnaB

    07.04.2011 06:40
    nadjoh gde je raspored
    http://www.novisad.rs/content/pochi-e-realizatsi-a-programa-pozhuri-polako

    (izvinite)
  • AnaB

    07.04.2011 06:32
    link
    Da li bi neko mogao da da direktan link na raspored sportsko-rekreativnih aktivnosti?
    (Izgubih par minuta pokušavajući da nađem raspored, ovo nije moj omiljeni vid rekreacije.)
  • Cica_NS

    07.04.2011 06:16
    Necu u klub!
    Hocu bilo koje slobodno popodne da sednem na svoj bicikl i provozam se po gradu, i pritom da se vratim sa oba tocka, svim zbicama i oba bubrega! Staze su vam s...e, i to tako teska rec ide zato sto druge ne odgovaraju. Ne razumem, koliko pameti moras imati da bi zavrsio stazu-ulicu-ostrvo i onda ga prekopao jer nisi mogao da se dogovoris sa drugim JKP ko ce kada da radi. Ako ne umete da se organizujete, evo ja cu volonterski to da vam odradim, samo da prestanete da se ponasate kao petogodisnje siledzije u bazenu sa lopticama!
  • poticite svoj nestanak svi zaj

    07.04.2011 06:08
    grad, drzava su nesposobni da organizuju elementaran zivot i prezivljavanje tako da u krajnosti poticu narkomaniju, prostituciju ili kriminal svake fele a ne bilo sta drugo
  • Sportista

    07.04.2011 05:33
    Ma daj....
    Vidim da se ovaj tamburaš baš razume u sport. Kampanja Ligaša za nove izbore je intenzivna ali preko tuđih leđa. Nudi se besplatno korišćenje sportskih sadržaja - to je u redu i tako bi u normalnoj državi i trebalo da bude. Međutim, kod nas političari obećavaju sve besplatno a pustili su Spens "niz vodu", objekat se raspada jer nema sredstava ni za najosnovnije održavanje, Kravić se nije potrudio da procenat za sport iz gradskog budžeta bude bar ceo a ne decimalni broj... Da li se gospodin svirač nekad zapitao koliko košta priprema vode za bazen, državanje kuglane i sportskih dvorana, koliko se energije troši da bi ljudi koristili sportske sadržaje... Došao na to mesto kao da je pao s Marsa, od sporta ima jedino loptu iz osnovne škole... Žalosno za Novi Sad.
  • Lalla

    06.04.2011 21:39
    sve u cilu rekreacije...
    Tako u cilju rekreaciju su zatvorili centar za bicikliste;a Zmaj ovinu pretvorili u ZONU KAFICA;dve trecine ulice su zaposeli kafici,pa je uvece tesko se prosetati;i iste te kafedzije nahuskali policiju na bicikliste....
    Ulicom Narodnog fronta i mnogim drugim biciklisticke staze su pokrade sve zarad parkinga i otimacine naplatom parkiranja....
    Unakazise Novi Sad,bivsa Gradonacelnica sada koalicioni partner a sadasnji dokrajci.....
  • Dr Petrović

    06.04.2011 20:53
    Taj-Či grad
    U Limanskom parku je i pored skupo plaćenih kamera, za koje se uredno otimaju mesečni penali građanima, rasturena tabla "Novi Sad- Taj-Či grad". Toliko o rekreaciji.

    Sve što se političarima lično ne isplati, ne održava se, ne zaliva se, sve vredi onoliko koliko se političari mogu ugraditi.

    Fuj na kub!

  • dekac

    06.04.2011 18:34
    hleba i igara
    Malko hleba, više igara i raja je zadovoljna! Sazreli su za promene i da se izgube sa političke scene Srbije i grada Novog Sada!
  • Ivana

    06.04.2011 16:54
    Ovi sve rade mimo zakona?
    Kako su izabrali klubove?
    Po stranačkom principu?
    Nisam baš primetila transparentnost u radu ovog birokrate iz redova LSV-a?
    Gde je bio konkurs za klubove?
    To su sigurno klubovi kojima Grad čini ustupke, tj. koji su subvencionisani od strane Grada Novog Sada!
    Objavite spisak klubova sa kojima sarađujete, pa da vidimo da li isti imaju subvencije od strane Grada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna